| Posted by Samantha | Sep 13th 2017
Shop till you drop at Putney

Oakmont have recently completed the works at The Exchange Shopping Centre in Putney, completing the first project for BlackRock. Built in 1990, Putney Exchange has been extensively remodelled and refreshed utilising the existing atrium space to create extended retail units and adding new circulation stairs and lifts.

The main refurbishments carried out included the installation of two new lift cores and the installation of a new structural steel staircase. The upper floors have also been extended into the atrium to create enlarged retail units. Works to the wider mall included new lighting, suspended ceilings, glass balustrading and the replacement of the floor screed and ceramic tiling, all giving the shopping centre a more modern appearance.

Throughout the project, the shopping centre remained operational, the main works being concealed behind a 15-meter temporary hoarding, and works to the Mall finishes were undertaken out of hours.

Back to all blog posts