Loading..

Knaves House

High Wycombe

This project comprised the high quality refurbishment and Cat A fit out to office space on three levels.

A bespoke staircase was installed through the main core incorporating natural light from the new pyramid lantern light at the top and new lighting was installed, with the main feature lighting being staggered between levels. Additionally, within the existing lift shaft, a new lift was installed which services all levels.

The main entrance was transformed so it is more welcoming. A new revolving door and a disabled entrance were provided, including a new access ramp.

New curtain walling was installed to the front and side elevation of the building to maximise natural light and enhance the high quality of finishes. The windows have been resprayed and the glass has been replaced throughout. Externally new stone sills installed and the roof and gutters were fully refurbished.

The office areas have been subject to a Cat A fit out, with the ceilings being installed at the maximum height and a raised access floor installed. Ceiling mounted AC units and linear ventilation have also been installed.

Within the core areas on all levels, new high specification toilet facilities were formed, including disabled facilities and shower rooms.

Lets work together